Traumatizat pe viata!Bebelusul batut de parinti pana a intrat in coma,condamnat sa depinda de medici

18-03-2013 15:23


bebelus

Suferinta bebelusului de doua luni, care a ajuns saptamana trecuta in coma la Spitalul din Arad, pare sa nu se mai termine. Potrivit medicilor, acesta ar putea depinde de psihiatrii pe tot parcursul vietii, dupa ce a fost batut chiar de parintii sai.

Medicii Spitalului de Copii “Louis Turcanu” Timisoara, unde bebelusul fusese transferat de la Arad, in stare de coma, afirma ca au constatat numeroase hematoame vechi si noi, cauzate de lovituri.

Leziunile arata ca si cum ar fi fost lovit in cap cu un corp dur. Cel mai grav este ca a fost afectat creierul, existand distrugeri de tesut cerebral. Copilul a fost externat de la Terapie Intensiva, el avand nevoie pe viitor de ajutorul medicilor psihiatri”, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului, Mihai Gafencu.

Bebelusul a fost transferat deja la Sectia de neuropsihiatrie a spitalului, unde starea sa este monitorizata de specialisti.

Intre timp, asistentii sociali de la Vinga, impreuna cu cei ai Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, au facut mai multe vizite acasa la familia copilului, insa parintii parca au intrat in pamant.

Acestia nu au fost gasiti inca acasa, pentru a se cerceta conditiile in care sunt crescuti ceilalti trei copii.

Daca se vor dovedi abuzurile asupra bebelusului, parintii vor fi decazuti din drepturi, iar statul ii va lua in grija pe toti cei patru copii minori.

Un prunc de doua luni a ajuns la spital cu comotie cerebrala si coaste rupte. Versiunea parintilor
 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO