Revelion de criza si in acest an in fata Primariei Arad. Afla cine concerteaza

23-12-2013 16:16


revelion arad

 S-au dus vremurile in care artisti de talie internationala concertau in centrul Aradului la Revelionul Popular.

 Primaria a decis sa angajeze doar doua formatii locale pentru a intretine atmosfera inainte de jocurile de artificii de la trecerea dintre ani, principala atractie a Revelionului Popular.

Asta pentru ca si in acest an s-au gasit putini bani de la bugetul local pentru toate manifestarile lunii decembrie, incluzand concertele de Revelion. Este vorba de 500.000 de lei, suma alocata si in 2012.

Pe scena din fata Palatului Administrativ vor urca, in 31 decembrie, de la ora 22:30, trupele locale PACT si Quaternion, aceasta din urma avand-o in componenta pe Claudia Iuga, care a participantat la show-ul Vocea Romaniei.

Quaternion este un proiect muzical inceput in 1997, membrii formatiei propunandu-si sa reinvie marile hituri ale anilor ‘60-‘90 intr-o maniera noua.

Trupa PACT e mult mai noua, din 2012, dar se bucura de o componenta de legenda in istoria pop-rock-ului romanesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitara, Marian Mihailescu – chitara bass, Cristi Iorga – tobe di Alex Ardelean – chitara. Formatia va interpreta atat piese noi cat si hit-uri compuse la inceputul anilor ’90.

Sursa: Pro TV

Tags: revelion, arad, trupe,

VIDEO PROTVPLUS.RO