Primaria Arad si consiliul judetean premiaza UTA cu un milion de lei


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 04:06
Data publicarii: Luni 23 Aprilie 2012 11:50
Categorie: Arad
bogdan mara

Echipa aradeana este aflata in lupta pentru ocuparea locului trei in liga secunda, un loc care le-ar putea asigura promovarea. Autoritatile locale au votat deja o suma cu care ii vor ajuta pe fotbalistii aradeni.

Victoria de la Timişoara este urmată de veşti buine şi pentru vistieria clubului arădean de fotbal. Pentru 2012, UTA va beneficia de un milion de lei, din partea administraţiei locale. După cei 600.000 alocaţi de către Primăria Arad, alţi 400.000 au fost aprobaţi de Consiliul Judeţean Arad.

Preşedintele „Bătrânei Doamne” spune că aşteaptă un mic ajutor financiar şi din partea suporterilor, care pot face un asemenea gest printr-o prezenţă în număr mare la meciuriole de pe teren propriu.
„Am avut foarte mulţi suporteri la Timişoara, însă eu aş vrea ca ei să vină şi miercuri la meciul cu Alba Iulia şi la toate câte mai avem de jucat până se încheie campionatul. Să susţină echipa pentru promovare, inclusiv finaciar”, a explicat Giovanni Catanzariti.

Falub devine antrenor cu acte la UTA

Adrian Falub va fi miercuri în legalitate pe banca echipei arădene. El va fi anunţat la federaţie ca antrenor principal la UTA, după ce Roland Nagy a optat pentru funcţia de director sportiv. Până acum, la cele două meciuri jucate de la sosirea lui Falub, în actele oficiale era înscris fostul tehnician.
„Funcţia de director sportiv este nouă pentru mine, însă mă strduiesc să o învăţ cât mai bine. S-ar putea să-mi placă” a explicat Roland Nagy aseară, într-o emisiune televizată.
La rândul său, preşedintele grupării arădene, Giovanni Catanzariti a spus că meritul pentru victoria de la Timişoara i-a aparţiunut lui Falub, jucătorilor dar şi lui Roland Nagy sau celor care s-au mai aflat lângă echipă.


 

Sursa: Pro TV

Rover Carstea: “Nu am primit niciun salariu de cand sunt la Poli”
Vino la derby, daca tii la echipa ta si daca vrei o schimbare in fotbalul romanesc!
Vino la derby, daca tii la echipa ta si daca vrei o schimbare in fotbalul romanesc!
VIDEO PROTVPLUS.RO