Primaria Arad nu reclama falsificarea semnaturii primarului Gheorghe Ciuhandu

12-01-2012 12:14


Acte

Cazul scrisorilor de recomandare care ar purta semnatura falsa a edilului sef din Timisoara e departe de a fi clarificat.

 

Reprezentantii Primariei Arad, unde au ajuns documentele, afirma ca nu au responsabilitatea de a sesiza penal presupusa falsificare a semnaturii lui Gheorghe Ciuhandu, pentru ca nu au dovezi in acest sens. Purtatorul de cuvant al institutiei, Corina Draghici, considera ca doar persoanele a caror semnatura a fost falsificata pot sa reclame acest lucru.

”Domnul Ciuhandu isi cunoaste cel mai bine semnatura si daca considera ca i-a fost falsificata poate sa sesizeze acest lucru organelor de cercetare penala”, a spus Draghici.

Purtatorul de cuvant a precizat ca scrisorile de recomandare incriminate nu au ajuns in original la Arad.

”In dosar erau fotocopii, tocmai acesta fiind motivul pentru care comisia de licitatie a solicitat clarificari la Primaria Timisoara. Comisia nu are nici autoritatea si nici competenta sa se exprime cu privire la autenticitatea unui document emis de un tert si depus de un ofertant, care isi asuma raspunderea”, a adaugat Corina Draghici.

Referitor la licitatia la care s-a prezentat firma timisoreana cu documentele ce ar purta semnaturi false, aceasta a avut loc in luna iulie a anului trecut si a fost anulata pentru ca ”ofertele nu au fost conforme sau acceptabile”. Procedura va fi reluata in acest an, lucrarile vizand amenajarea unei piste de biciclete si reabilitarea unui pasaj rutier.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO