Pasajul rutier de la Ghioroc se inchide doua luni pentru reparatii. Rute ocolitoare pentru soferi

Ultima actualizare: 21-07-2013 07:07
Restrictii de circulatie

 Tramvaiele nu vor mai circula pana la Ghioroc, in urmatoarele doua luni, pentru ca pasajul rutier peste calea ferata de la intrarea in localitate intra in reparatii capitale incepand de luni.

 Pasajul va fi inchis circulatiei auto si pietonilor cel putin pana in 22 septembrie. In aceasta perioada, navetistii care foloseau tramvaiul intre Arad si Ghioroc vor fi debarcati la marginea DN7, in Sambateni, de unde vor fi preluati cu autocare.

Ruta ocolitoare pentru soferi este prin Paulis sau prin Siria, in functie de locul din care se vor indrepta spre Ghioroc.

Turistii care merg la Lacul Ghioroc nu sunt afectati, pentru ca nu este nevoie sa traverseze acest pasaj, insa trebuie sa aiba totusi grija in urmatoarea perioada pentru ca se mai lucreaza la carosabil intre Sambateni si zona de agrement.

Reabilitarea pasajului are loc prin proiectul „Drumul Vinului”, care trece prin Paulis, Ghioroc, Covasant si Siria. Proiectul prevede refacerea partii carosabile pe acest traseu, dar si alte lucrari care sa imbunatateasca accesul turistilor in zona viticola a judetului.

Investitiile totale care se fac prin acest proiect sunt de 56,5 milioane de lei, cea mai mare parte a sumei, respectiv 46,4 milioane de lei, fiind nerambursabila, oferita de Uniunea Europeana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO