Moarte fulgeratoare a fostului primar al Aradului, Dorel Popa. Priveghi la biserica la care era pastor

17-02-2014 13:06


Dorel Popa, fost primar Arad

 O personalitate marcanta a Aradului, fostul primar Dorel Popa, a incetat din viata seara trecuta, la varsta de 59 de ani, in urma unui stop cardio-respirator.

 Fostul edil, care era si pastor baptist, s-a simtit rau acasa, acuzand dureri in piept, iar familia a sunat imediat la 112. Medicii sositi au constatat ca Dorel Popa suferise un infarct miocardic masiv si l-au dus imediat la spital.

Adrian Wiener, purtator de cuvant Spitalul Judetean Arad: “Pacientul suferise la domiciliu un infarct miocardic masiv, iar imediat ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgente, a intrat in stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au durat o ora, dar nu au avut efect, iar decesul a fost declarat la ora 22:20”.

Medicii spun ca fostul primar era in evidente cu hipertensiune arteriala, pentru care urma un tratament.

Cu putin timp in urma, familia decedatului a anuntat ca serviciul de priveghi va avea loc in zilele de miercuri si joi, de la ora 19:00, la Biserica Baptista Maranata Arad, pe care Dorel Popa a fondat-o in 1990. Tot aici va avea loc si inmormantarea, vineri, la ora 12:00. 

Dorel Popa a fost primar intre anii 2000 si 2004, iar inainte a fost si consilier municipal. Totodata, el a ocupat importante functii politice, o perioada fiind si presedintele PSD Arad.

Sursa: Pro TV

Tags: dorel popa, arad, deces,

VIDEO PROTVPLUS.RO