Italianul care si-a rapit fetita este cercetat in libertate. Copila se afla la Spitalul din Arad

Ultima actualizare: 16-03-2013 06:55
sala de tribunal

 Dupa ore in sir de audieri, anchetatorii au hotarat sa-l cerceteze in stare de libertate pe cetateanul Italian care si-a rapit propria fetita din bratele mamei sale.

 Identificat de politistii din Arad in apropierea garii din localitate, italianul a fost trimis la Bacau pentru continuarea cercetarilor. De altfel, in urma cu o ora, la Judecatoria Moinesti, a fost programat inca un termen in procesul de tutela pentru incredintarea fetitei unuia dintre parinti.

In aceasta dimineata, la ora 4:00, anchetatorii au hotarat sa-l cerceteze in libertate pe cetateanul italian. Atat el cat si fosta lui sotie au aparut astazi in fata magistratilor si fiecare spera ca va obtine custodia fetitei. Aceasta este inca internata la sectia de pediatrie de la Spitalul Judetean din Arad. Medicii spun ca este sanatoasa tun insa, cu toate acestea, au retinut-o in spital pana cand, cineva din familie, va veni sa o ia acasa.

Din pacate, in cursul zilei de ieri, nimeni nu a sunat la spital pentru a se interesa de soarta copilei. De-abia in aceasta dimineata, mama ei a luat legatura cu o asistenta. Nu a spus insa cand si cum va face sa ajunga la Arad.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO