Incident tragic in Primaria Arad. Un director a murit inainte de inceperea unei sedinte

02-10-2013 14:47


medici, urgente Arad

 Seful Gospodaririi Comunale Arad, Constantin Morostes, a murit in aceasta dupa-amiaza, in sediul Primariei, unde s-a prezentat pentru o sedinta pe tema cainilor fara stapan.

 Chiar inainte sa intre in sala de sedinta, directorul a cazut in holul principal al Palatului Administrativ. Martorii au incercat sa-l ajute si au sunat la 112, iar medicii sositi in scurt timp au incercat timp de 40 de minute sa-l resusciteze la fata locului.

Pentru ca nu reuseau sa-l stabilizeze, medicii au decis sa continue manevrele in ambulanta si sa-l transporte pe pacient la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Florentina Cartojan, medic Urgente: “Pacientul a fost adus la spital cu manevrele de resuscitare in curs, iar aici s-au continuat timp de 15 minute. Din pacate, nu a reactionat in niciun fel si s-a declarat decesul”.

Medicii afirma ca Morostes, care avea 60 de ani, a murit in urma unui stop cardio-respirator. Acesta avea probleme cardiace, suferind in trecut si o interventie pe cord.

Constantin Morostes era director al Gospodarii Comunale Arad de un an, iar inainte a mai lucrat in institutie ca sef al Serviciului de gestiune a cainilor fara stapan si ecarisaj. Intre 2004 si 2008, el a fost si primar al comunei Simand.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO