Incident grav intr-un magazin din Arad. Un barbat a atacat cu cutitul un jandarm aflat in misiune

28-10-2013 13:17


jandarm

 Un jandarm care a prins un hot intr-un complex comercial din centrul Aradului a fost atacat dupa cateva minute de un barbat, care a vrut sa-l raneasca cu un cutit cu lama de 28 de centimetri.

 Incidentul a avut loc in timp ce jandarmul se afla in misiune. El a prins un hot si se indrepta cu el spre zona administrativa a complexului, cand pe un hol a observat in ultima clipa ca este atacat de un barbat.

Emilia Finata, purtator de cuvant Jandarmeria Arad: “Prezenta de spirit l-a facut pe jandarm sa blocheze lovitura barbatului, reusind astfel sa nu fie ranit. Barbatul a fost imobilizat si incatusat iar la stabilirea identitatii acestuia, a rezultat ca este vorba de Vasile R., de 49 de ani, din municipiul Arad”.

Suspectul a ajuns pe mainile procurorilor, carora le-a marturisit ca a vrut sa se razbune pe un alt jandarm si il confundase cu cel pe care l-a atacat. Agresorul a spus ca cel pe care-l viza i-a facut un dosar fiului sau, dupa ce acesta a participat la un scandal.

Anchetatorii au stabilit insa ca suspectul are in antecedente furturi din magazine, inclusiv din complexul in care a avut loc atacul, astfel ca nu este exclus ca agresorul si hotul prins sa se cunoasca si sa fi actionat impreuna.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor deosebit de grav.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO