Festivalul Vinului se deschide in atmosfera de Craciun. In premiera, doi brazi in fata Primariei

14-11-2013 13:31


brazi, Primaria Arad

 Primaria Arad pregateste deja orasul pentru sarbatorile de iarna. In fata Palatului Administrativ, au fost montate 38 de casute pentru comercianti si doi brazi.

 Este pentru prima data cand in fata Palatului Administrativ exista doi brazi, nu unul. Ce-i drept, sunt ceva mai mici, de pana la 15 metri. Acestia sunt amplasati simetric, iar in mjlocul platoului din fata cladirii administrative va fi amplasata scena de spectacole.

Pana in aceasta seara, brazii vor fi impodobiti, iar maine, Festivalul Vinului va debuta in atmosfera de Craciun. In fata Primariei sunt asteptati producatori din Podgoria Aradului si din alte regiuni viticole romanesti.

In afara de oferta bogata de vinuri, vizitatorii vor avea la dispozitie produse gastronomice traditionale, iar in fiecare seara din cele trei, cat va fi dura festivalul, vor exista programe artistice.

De luni, in acelasi loc se deschide Targul de Iarna, care va dura pana dupa sarbatori, iar pe intreaga perioada, aici vor exista momente artistice pentru copii si adulti. Din luna decembrie, targul va fi animat de doi reni, pentru ca si in anii trecuti, tarcul cu reni a avut cel mai mare succes la copii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO