Falub vine la reunirea UTA-ei, dar nu se stie daca va ramane la Arad

29-06-2012 13:14


Adrian Falub

Fara resurse, dar cu datorii, UTA revine luni la antrenamente. Deocamdata, nu se stie daca antrenorul echipei, precum si unii dintre jucatori, vor ramane sau nu in curtea “Batranei Doamne”.

După o vacanţă agitată şi plină de veşti îngrijorătoare, jucătorii echipei UTA se vor reuni luni pentru primul antrenament al noului sezon.

Chiar dacă nu şi-a prelungit contractul cu gruparea arădeană, antrenorul Adrian Falub şi-a anunţat prezenţa la teren. El va decide însă dacă acceptă să pregătească echipa cu un buget redus şi cu obiectivul schimbat.
În lipsa resurselor financiare, oficialii clubului se vor baza pe suma care mai rămâne din banii alocaţi de administraţia locală. O parte dintre ei au fost cheltuiţi, restul vor merge în restanţele salariale şi în datoriile de aproximativ 50.000 de euro către bugetul de stat.

Tot luni se va cunoaşte, în mare, lotul de jucători. O parte dintre ei au plecat iar alţii şi-au anunţat intenţia să părăsească echipa. Majoritatea dintre jucători îşi vor încheia contractul mâine, 30 iunie, cu gruparea arădeană.
În privinţa lotului, oficialii clubului nu par prea afectaţi, fiind convişi că locurile celor plecaţi pot fi acoperite urgent de jucători rămaşi fără angajemente. În plus, aşa cum au declarat în ultimele săptămâni, antrenorii echipei mari au fost somaţi să promoveze cinci sau şase jucători de la echipa secundă, care a evoluat în liga a IV–a.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO