Doua tramvaie s-au ciocnit in cartierul Aurel Vlaicu din Arad. Doua femei au fost ranite usor

20-12-2013 15:45


accident tramvai

 Doua tramvaie care circulau unul in spatele celuilalt s-au ciocnit vineri dupa-amiaza, in zona Aurel Vlaicu din Arad. In urma impactului, doua femei au fost ranite usor si transportate la spital.

 Potrivit primelor informatii, se pare ca vatmanul tramvaiului care venea din spate nu ar fi pastrat distanta regulamentara fata de tramvaiul care circula in fata sa. Cand primul tramvai a franat brusc la un semafor, cel din spate l-a izbit puternic.

In urma impactului, doua femei in varsta au suferit rani usoare si au facut atac de panica, asa ca medicii sositi la fata locului le-au transportat la Spitalul Judetean din Arad pentru investigatii suplimentare. Femeile sunt in afara oricarui pericol.

Ambele mijloace de transport in comun au fost serios avariate, iar circulatia in zona a fost blocata paroape o ora pana cand cele doua tramvaie au fost luate de pe sine. 

Vatmanul care conducea al doilea tramvai a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Politistii continua cercetarile pentru a-l sanctiona pe cel care se face vinovat de acest accident.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO