Doi ani de inchisoare cu executare pentru barbatul care a luat un politist pe capota masinii,in Arad

16-11-2012 15:27


politist pe capota, arad

 Dupa trei ani de proces, magistratii de la Curtea Suprema, instanta pana la care a ajuns judecata, au hotarat sa mentina decizia Curtii de Apel Timisoara luata in acest caz. 

 Sentinta finala este condamnarea soferului, dar si pe prietenul acestuia care in acel moment era in masina, la 2 ani de inchisoare. Decizia pronuntata in acest caz este definitiva, iar cei doi barbati urmeaza sa fie incarcerati.

In urma cu 3 ani, mai exact in data de 10 februarie 2009, barbatul de 31 de ani din Timisoara a fost surprins de radar in localitatea Sagu din judetul Arad, circuland cu viteza mai mare decat cea legala. Masina a fost oprita pentru control, dar cand a vazut ca nu are sanse de scapare, soferul a urcat inapoi in masina si a incercat sa fuga. Pentru a-l opri, politistul de la Servicul rutier din Arad s-a urcat pe capota masinii, iar un alt agent a incercat sa tina de volan.

Incident incredibil. Un sofer a demarat cu politistul pe capota. VIDEO

Ajutat de prietenii cu care era in masina, un barbat si o femeie, soferul a demarat in tromba cu politistul pe capota. A doua zi dupa incident, barbatul s-a predat politiei. Acesta a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni, dar in final a fost acuzat si pedepsit pentru ultraj si dare de mita.  Prietenul care l-a ajutat va face inchisoare pentru aceleasi acuzatii, in timp ce femeia care se afla atunci in masina a fost condamnata la inchisoare cu suspendare. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO