DN7 se inchide doua zile pe segmentul centurii Aradului. Afla rutele alternative

28-02-2013 10:51


centura arad

 Centura de N-V a municipiului Arad, parte din DN 7, va fi inchisa sambata si duminica, astfel ca soferii care circula dinspre Deva spre vamile Nadlac sau Turnu vor fi nevoiti sa faca un ocol pe o ruta alternativa.

 Autoritatile anunta ca de sambata dimineata (ora 7:00) si pana luni dimineata (ora 7:00), nu se va putea parcurge centura, din cauza unor lucrari de reparatii efectuate la trecerea peste calea ferata Curtici-Arad-Bucuresti, punctul de lucru fiind in zona CET.

Soferii care vor circula pe DN 7 pe ruta Deva – Nadlac (sau Turnu) vor fi nevoiti sa vireze dreapta pe DN 79, spre Oradea, de unde vor avea acces pe DJ 792 C, pana in orasul Curtici. De aici, vor circula pe DJ 709 B, pana la Arad, la intersectia cu DN 7.

Soferii care vin dinspre Oradea pe DN 79 vor fi informati cu privire la ruta alternativa in cazul in care trebuie sa ajunga la frontiera, astfel ca nu vor mai merge pana la Arad si vor putea intra direct pe DJ 792 C, spre Curtici.

De asemenea, pe acelasi traseu, dar in sens opus, vor circula cei care vin dinspre frontiera cu Ungaria si merg spre Deva sau Oradea.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO