Descinderi in Arad si Bihor la suspecti de talharii si furturi in tara si strainatate

05-06-2013 09:14


perchezitii

 Politistii aradeni de investigatii criminale desfasoara o ampla actiune, la aceasta ora, in judetele Arad si Bihor, fiind vizata o grupare de infractori care actiona in tara si strainatate.

UPDATE ora 12:00 Cei sase suspecti sunt din Bihor, insa anchetatorii afirma ca operau si in judetul Arad. In strainatate, acestia ar fi dat lovituri in mai multe magazine, de unde ar fi furat diverse sume de bani. In Franta, membrii gruparii ar fi fost specializati pe sustragerea cablului din cupru, metalul fiind valorificat in centrele de reciclare.

Tototdata, suspectii sunt acuzati ca au furat sute de litri de motorina dintr-o societate comerciala. Cercetarile continua, urmand sa fie stabilit si prejudiciul cauzat de cei sase suspecti. 
____________________________________________

Oamenii legii au descins la mai multe adrese din cele doua judete, in timpul perchezitiilor fiind ridicate diverse documente si obiecte.

Sase suspecti au fost retinuti deja, ei fiind acuzati de furturi din locuinte si magazine atat in Romania, cat si in alte tari europene. Mai grav este ca ei ar fi si autorii unor talharii.

Camelia Tuduce, purtator de cuvant Politia Arad: „Toti suspectii retinuti urmeaza sa fie audiati si, ulterior, prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva”.

Vom reveni cu informatii suplimentare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO