Camioanele nu au voie sa intre joi in Ungaria. La frontiera se iau masuri de fluidizare a traficului

Ultima actualizare: 02-11-2012 06:43
Camioane

Traficul greu va fi paralizat joi, pe teritoriul Ungariei, unde se celebreaza Ziua tuturor sfintilor, declarata sarbatoare nationala si zi nelucratoare.

In aceste conditii, autoritatile de frontiera anunta ca automarfarele nu vor putea intra in tara vecina, urmand ca pe parcursul zilei de joi sa ramana blocate in parcarile din Romania sau pe marginea drumului. Restrictia este aplicata de maine seara de la ora 23 si pana joi seara la aceeasi ora.

Pentru momentul redeschiderii traficului, cand vor fi formate deja cozi de camioane la granita, Politia de frontiera a stabilit masuri: va fi suplimentat personalul de control si numarul arterelor de iesire pentru camioane.

Si Politia Rutiera Arad se pregateste de o noua zi de trafic infernal. Pe DN 7, in apropiere de Nadlac, ar putea ramane blocate pe sosea sute de camioane, la fel cum s-a intamplat saptamana trecuta. Atunci Ungaria a impus o restrictie similara pentru traficul greu. Vor fi mobilizate echipaje mobile pentru fluidizarea circulatiei, iar la nevoie, traficul de autoturisme va fi redirijat intre frontiera si municipiul Arad prin Semlac-Seitin.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO