Bunuri de valoare si 15.000 de euro furate dintr-un autocar in Slovenia, recuperate la granita

15-03-2013 15:24


vama nadlac

 Doi bucuresteni au dat o lovitura de zile mari in Slovenia, furand bani si bunuri de valoare dintr-un autocar romanesc care stationa intr-o parcare din aceasta tara.

 Autocarul revenea din Spania cu 53 de romani, iar in timp ce acestia luau masa la un restaurant, un bucurestean si iubita sa (39 si 32 de ani) au intrat in vehicul si au luat tot ce era mai de pret.

Au reusit sa puna mana pe 15.355 de euro, carduri bancare, telefoane mobile, un diplomat cu documente ale firmei de transport si alte obiecte. Nu au ajuns insa sa se bucure de ele, pentru ca politistii de frontiera de la Nadlac aveau deja informatii despre furt si i-au asteptat.

Cand au ajuns la granita, autoturismul BMW in care se aflau suspectii a fost verificat, fiind gasite bunurile furate.

Barbatul le-a declarat politistilor de frontiera ca a lucrat pentru firma de transport care detine autocarul si ca a furat lucrurile pentru a-si recupera o datorie pe care patronul o avea fata de el.

Cei doi sustin ca intentionau sa aduca in tara bunurile si sa le restituie dupa ce s-ar fi inteles cu patronul. Nu au fost insa crezuti, iar acum au dosare penale pentru furt calificat si complicitate la furt calificat.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO