Bebelus trimis la spital de propriul tata, care l-ar fi trantit de podea. Afla in ce stare e copilul

Ultima actualizare: 14-11-2013 06:54

Un baietel de cinci luni a fost internat in spital, dupa ce propriul tata l-ar fi dat cu capul de marginea mesei si de podea.

Agresiunea a fost sesizata chiar de mama si de bunica, care spun ca au fost de fata si ca barbatul se afla in stare de ebrietate. El l-ar fi smuls pe copil din bratele mamei si l-ar fi aruncat pe podea, in cadere lovindu-se cu capul si de marginea unei mese.

Plin se sange, bebelusul a fost transportat la Spitalul judetean, medicii afirmand ca se suspecteaza o fractura occipitala, conform radiografiilor efectuate.

Adrian Wiener, purtator de cuvant Spitalul Judetean: ”Starea bebelusului este stabila, dar va fi efectuata o tomografie pentru a se stabili cu precizie daca este vorba de o fractura sau de o fisura”.

Chiar daca nu recunoaste agresiunea, sustinand ca si-a scapat copilul din brate, barbatul este suspectat de tentativa de omor.

Camelia Tuduce, purtator de cuvant Politia Judeteana: ”Din relatarile mamei si bunicii, tatal era in stare de ebrietate si l-a trantit pe bebelus de podea, in urma unui conflict familial. S-ar fi lovit cu capul de marginea mesei si apoi de podea. In acest caz, a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor, ancheta desfasurandu-se sub coordonarea unui procuror”.

Autoritatile pentru protectia copiilor vor incepe, de asemenea, o ancheta, pentru a stabili daca bebelusul se va putea intoarce in siguranta in familie dupa ce va fi externat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO