Barbatul peste care a cazut o poarta de fotbal a primit despagubiri de 350.000 de lei

02-10-2013 12:36


 Un barbat de 30 de ani, desfigurat dupa ce o poarta de fotbal care nu era fixata in asfalt i-a strivit capul, a primit despagubiri in valoare de 350.000 de lei. Primaria Arad a fost executata silit pentru a-l despagubi pe tanar.

Incidentul s-a petrecut in vara anului 2011, pe un teren de fotbal dintr-un cartier din Arad. 

Barbatul, impreuna cu cativa amici, juca fotbal pe un teren asfaltat. In timpul jocului, poarta, care nu era fixata, a cazut peste tanar, izbindu-l in cap. Barbatul a fost dus la spital si au urmat luni intregi de spitalizare si mai multe operatii de reconstructie a fetei.

Intre timp, acesta a dat Primaria Arad in judecata, iar Curtea de Apel din Timisoara i-a dat castig de cauza. Magistratii au decis ca tanarul sa primeasca despagubiri de 350.000 de lei, Primaria a fost executata silit, iar omul si-a luat banii.

Reprezentantii municipalitatii sustin ca acel teren unde s-a intamplat accidentul nu le-ar apartine, asa ca, au facut recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Avocatii tanarului spun insa ca acesta nu mai poate pierde banii primiti drept despagubire morala si materiala.
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO