Au disparut 70 de tone de carburanti din incinta Vamii Arad. Autoritatile au intrat in alerta

27-09-2013 13:47


Vama Arad

 Agitatie mare in aceste momente in curtea Vamii Arad, dupa ce reprezentantii ANAF au constatat lipsa unei cantitati de 70 de tone de carburanti.

 Potrivit Politiei Judetene din Arad, reprezentantii ANAF au sesizat, vineri, disparitia unei cantitati de combustibil depozitat in trei rezervoare din incinta vamii de interior.

Camelia Tuduce, purtator de cuvant Politia Judeteana Arad: “A fost sesizata disparitia carburantului din trei rezervoare. Politistii se afla la fata locului pentru cercetari”.

Potrivit unor surse din cadrul ANAF, combustibilul are proprietatile motorinei si fusese retinut de la o firma in urma cu doi ani si jumatate. Sursele citate afirma ca societatea comerciala a dat in judecata ANAF, iar recent a fost emisa sentinta, care stabilea ca doua dintre cele trei rezervoare de carburant vor fi valorificate de stat, iar unul la fi predat firmei care revendicase marfa.

Numai ca astazi, cand partile au mers la fata locului pentru a-si imparti marfa si pentru a incheia procesele verbale de predare-primire, au gasit rezervoarele goale.

De mentionat este ca perimetrul Vamii Arad este pazit de o firma privata specializata din municipiu, astfel ca anchetatorii se intreaba cum de au fost golite rezervoarele chiar sub nasul agentilor de paza.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO