Alesii din Arad si-au primit certificatele de parlamentari. Ce promisiuni au facut

14-12-2012 14:47


parlamentari, arad

 Presedintele Biroului Electoral Judetean Arad le-a inmanat, astazi, noilor parlamentari certificatele care atesta ca sunt membri ai forului legislativ.

 De la eveniment au lipsit trei din cei 11 parlamentari, respectiv Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Firczack. Primul era intr-o vizita in Ungaria, al doilea se afla la intalnirea conducerii centrale a PDL, in timp ce Firczack isi va primit certificatul de la BEC, pentru ca nu a candidat la Arad, el fiind reprezentant al grupului minoritatilor.

Imediat ce si-au primit documentele, noii parlamentari s-au lansat in promisiuni. Flavius Maduta spune ca in noua sa calitate de deputat va face lobby pentru finantarea lucrarilor la cele doua pasaje rutiere peste centura rutiera de Nord, parte din DN 7. Cele doua santiere sunt abandonate de luni de zile, dupa ce Guvernul a oprit finantarea din cauza lipsei banilor, desi in octombrie pasajele urmau sa fie inaugurate.

Dorel Caprar, ales tot deputat, spune ca se va “bate” pentru finantarea modernizarii drumului Arad-Siria-Seleus, aflat in stare deplorabila si despre care stirileprotv.ro/vest a mai scris. “Viaductele de pe centura Aradului si drumul pana la Seleus sunt prioritatea maxima. Ma voi mai bate sa aduc investitii la Spitalul Lipova si sa redeschidem Spitalul Santana”, a promis Caprar.

Fostul ministrul al Muncii, Claudia Boghicevici, care a castigat al doilea mandat de deputat de Arad, spune ca va sprijini proiectele sociale, iar senatorul Ioan Cristina spune ca va ajuta comunitatile locale sa obtina mai multe fonduri, dar drumul Arad-Siria-Seleus este o prioritate si pentru acesta.

Deputatul Ion Scheau promite ca va contribui la crearea locurilor de munca in judet si reducerea saraciei. In schimb, deputatul Mihaita Calimente, aflat la al patrulea mandat, spune ca nici nu stie cu ce proiecte sa inceapa, ca deja il suna primarii din judet de trei ori pe zi, incercand sa obtina sprijin parlamentar pentru diverse obiective locale.

Sursa: Pro TV

Tags: parlamentari, arad,

VIDEO PROTVPLUS.RO