Afacerea unei femei din Arad, pusa pe butuci de procurorii DIICOT. Ce ascundea in apartamentul ei

29-03-2013 15:10


Usa camerei 2806

 Politistii de frontiera si procurorii DIICOT din Timisoara au pus pe butuci afacerea unei femei din Arad, in apartamentul careia functiona de mai mult timp un bordel clandestin.

 Femeia, in varsta de 38 de ani, racola tinere de conditie modesta care proveneau din familii dezorganizate si le obliga sa se prostitueze. Ca sa fie sigura ca nu i se da de urma, femeia schimba foarte des adresele unde aveau loc partidele de amor. Aseara, politistii au facut o vizita neasteptata la cuibusorul de nebunii.

In bordelul unde au descins anchetatorii au fost gasite trei tinere, printre care si o minora care intretineau relatii amoroase cu doi barbati. Clientii erau racolati fie de pe strada, fie prin anunturi la mica publicitate. Pentru o partida de amor, acestia plateau intre 200 si 1.000 de lei. Banii ajungeau direct in buzunarele femeii.

Atat ea, cat si un alt membru al retelei, au fost adusi aseara la sediul DIICOT din Timisoara pentru audieri. In cursul zilei de astazi, magistratii au emis pe numele femeii un mandat de arestare preventiva pe 29 de zile. Pentru trafic de minori si proxenetism, ea risca ani grei de inchisoare.
 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO