Actiune de amploare pe autostrada Arad-Timisoara. Ce verificari fac politistii si inspectorii RAR

01-08-2013 13:02


Actiune de amploare in aceasta dimineata pe autostrada Arad-Timisoara.

 Politistii de la Serviciul Autostrazi, reprezentantii Registrului Auto Roman, dar si cei de la Institutul de Stat pentru Control Rutier, au verificat zeci de masini. Foarte multi soferi s-au ales cu amenzi fie pentru viteza, fie pentru ca autoturismele lor nu indeplineau conditiile tehnice de siguranta.

Actiunea a avut loc intr-o parcare recent amenajata de pe autostrada. Inainte insa, doua radare i-au surprins pe unii soferi incalcand limita de viteza de 100 de km/h.

Masinile care veneau din Timisoara spre Arad au fost oprite si supuse unui control tehnic la o statie mobila. Specialistii au depistat foarte multe autoturisme cu defectiuni la sistemul de franare si la cel de iluminare.

Calin Calb, director RAR Arad: "Cu ajutorul statiei mobile s-au verificat sistemele de directie, franare, noxe, iar neregulile constatate au fost sanctionate de politisti".

Teodor Tudur, sef serviciu Politia Autostrazi: "Traficul e deviat pe breteaua de tranzit a parcarii. Aici se circula cu 30 de km/h si se actioneaza si cu doua radare in cascada".

Actiunea de control se va incheia in aceasta dupa-amiaza. Pana acum, zeci de soferi au fost sanctionati cu amenzi intre 100 si 4.000 de lei. Unii au ramas si fara permisul de conducere. 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO