Acces parolat la camerele video din Piata Revolutiei. Cum explica Primaria Arad

16-01-2012 17:39


camere video primarie

Aradenii care au fost curiosi sa vada astazi online ce se intampla in fata Primariei au avut supriza sa li se ceara parole pentru accesarea imaginilor transmise live.

 

Pagina web a Primariei Arad transmite de ani de zile live, pe internet, imagini video din Piata Revolutiei, unde sunt instalate doua camere, si din Piata Avram Iancu. Daca pana acum utilizatorii puteau sa acceseze usor aceste imagini live, fara restrictii, de luni dupa-amiaza au avut supriza sa constate ca li se cere nume de utilizator si parola. Si asta doar pentru cele doua camere care arata ce se intampla in fata Primariei Arad.

Intamplator sau nu, parolarea accesului la imaginile live are loc dupa ce duminica in fata Primariei a avut loc un protest antiprezidential, la care au participat peste 300 de oameni. Un alt protest este anuntat pe retelele de socializare pentru luni seara.

Inca de duminica, traficul pe siteul Primariei s-a incins, pentru ca multi aradeni au vrut sa vada in direct ce se intampla. La urmatoarele proteste, curiozitatea nu le va mai fi satisfacuta, pentru ca imaginile nu mai sunt accesibile.

Purtatorul de cuvant al Primariei Arad afirma ca mesajul prin care se cere un nume de utilizator si o parola apare dupa ce traficul pe site a crescut peste capacitatile tehnice.

“Am fost sesizati ca nu mai functioneaza camerele. Prea multe persoane incearca sa acceseze imaginile in aceasta perioada, iar traficul depaseste capacitatile tehnice ale sistemului”, a declarat Corina Draghici.

Aceasta a lasat sa se inteleaga ca mesajul prin care se cere logarea pentru accesul la imagini apare doar cand numarul de vizitatori online este foarte crescut.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO