A fost finalizata autopsia tinerei care a murit in timpul unei cure de slabire. Ce spun medicii

27-09-2013 14:53


moarta dupa o cursa de slabire

 Medicii legisti din Arad au finalizat autopsia femeii de 27 de ani, care a murit miercuri seara, lasand in urma multe semne de intrebare.

 Tanara a intrat brusc in stop cardio-respirator in urma cu doua saptamani, iar de atunci nu si-a mai revenit. Rudele au declarat, insa, ca tanara lua doar anticonceptionale si niste prafuri pentru slabit.

Potrivit unor surse medicale, una dintre cauzele care au dus la decesul tinerei este embolia pulmonara, adica, artera pulmonara a fost blocata de un cheag de sange.

Autopsia este insa doar primul pas in stabilirea cauzei mortii. Doar dupa ce vor sosi si rezultatele analizelor de laborator, se va cunoaste cu precizie si ce anume i-a provocat aceasta embolie.

Femeia a intrat in stop cardiorespirator si apoi in coma profunda in data de 13 septembrie. De atunci a ramas internata si nu si-a mai revenit. Acum cateva zile, rudele povesteau ca femeia tinea o cura de slabire si, in paralel, lua si anticonceptionale. La solicitarea spitalului, si politia a deschis un dosar de cercetare penala si asteapta analizele, pentru a vedea daca se poate vorbi despre un vinovat.

Cel mai probabil, tanara va fi inmomantata maine, in judetul Hunedoara.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO