7.000 euro un apartament nou cu o camera si 9800 euro cu doua camere. Unde le gasesti

26-03-2012 10:35


apartamente

Saptamana viitoare, in 4 aprilie, puteti face o afacere buna daca participati la o licitatie organizata de Fiscul aradean, care executa silit doi investitori imobiliari.

 

Este vorba de a treia licitatie pentru doua blocuri noi de pe strada Hunedoarei, din Arad, aflata foarte aproape de centrul orasului. Mai sunt de vandut 30 de apartamente, pentru ca la a doua licitatie s-a vandut doar unul unul, iar la prima nimeni nu a fost interesat.

 

Preturile au scazut foarte mult, iar acum sunt la jumatate fata de prima strigare, astfel ca cei care au bani de investit pot face o afacere buna. De exemplu, cel mai ieftin apartament, care este cu o camera si are 32 de metri patrati, costa 7.000 de euro iar cel mai scump are doua camere si costa 12800 de euro, suprafata acestuia fiind de 56 de metri patrati.

 

Exista locuinte cu doua camere chiar si mai ieftine, cu 9800 de euro, avand insa o suprafata mai mica, de 45 de metri patrati.

Pana astazi, nimeni s-au inscris la licitatie, insa anuntul a fost publicat de Fisc abia vineri. Cei interesati au termen pana in 3 aprilie sa depuna garantia de zece la suta din valoarea locuintei pe care vor sa o cumpere.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO