Alegeri Prezidențiale 2019. Emil Boc: „Ne dorim o ţară ca afară”

Ultima actualizare: 10-11-2019 20:14
emil boc
Agerpres

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat pentru candidatul care poate reprezenta România cu profesionalism.

"Am votat cu acel candidat care a demonstrat că poate reprezenta România cu profesionalism şi demnitate în Europa şi în lume. De asemenea, m-am uitat la mesajul pe care românii din diaspora l-au transmis.

Este un lucru extrem de emoţionant să vezi că de la nuntă mergi direct la vot, că în Norvegia ninge şi mergi la vot, că în Dubai e cald şi mergi la vot, adică, românii, oriunde s-ar afla, tratează cu maximă importanţă aceste alegeri şi au înţeles faptul că deciziile politice majore se iau prin vot. De fapt, ce ne dorim cu toţii?

Ne dorim o ţară ca afară, adică o Românie normală şi, în consecinţă, am votat pentru acel candidat care poate în următorii ani să pună în practică cel mai important proiect politic, cred eu, al României, acel proiect politic prin care nimeni din această ţară să nu mai fie forţat, obligat să-şi părăsească oraşul, regiunea sau ţara pentru motive economice", a spus Emil Boc, la ieşirea de la urne.

El a votat la Secţia nr. 52, alături de Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, şi a fost însoţit la secţia de votare de liderii PNL Cluj.

Vezi aici REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO