VIDEO. Gafa colosala a unei reportere. Cu ce a confundat o jucarie sexuala

20-06-2012 10:37


sex toy

Gafa de proportii a unei reportere de la o televiziune chineza, trimisa sa faca un reportaj despre descoperirea facuta de locuitorii din Liucunbu, in timp ce sapau un put.

Oamenii au descoperit jucaria sexuala, insa nu si-au dat seama despre ce este vorba, asa ca au anuntat televiziunea Xi'an, care a trimis-o imediat la fata locului pe tanara Yufeng Ye.

"Putem vedea ca este ceva care seamana cu o gura, iar pe partea cealalta este o gaura prin care se face legatura cu celalalt capat. Este foarte fina si seamana foarte mult cu o bucata de carne", a sunat comentariul jurnalistei.

Verdictul reporterei a fost insa halucinant: "Este vorba de ciuperca Taisui, o planta medicinala, care are nevoie de conditii speciale pentru a creste".

VIDEO FANTASTIC: Cel mai PERVERS robot din istorie :) Vezi inventia care a innebunit barbatii in 2012

Dupa difuzarea reportajului, telefoanele televiziunii au inceput sa sune. Numerosi telespectatori au explicat, printre hohote de ras, ca este vorba de o jucarie sexuala pentru barbati.

"Cum e posibil sa nu stii diferenta dintre silicon si un fungus organic?" sau "Nici macar nu seamana cu o ciuperca - oamenii astia nu fac deloc cercetare?" sunt doar cateva dintre reactii.

"Programul nostru de noaptea trecuta a facut pe toata lumea sa rada. Reporterul nostru este foarte tanar si neexperimentat", si-au cerut scuze reprezentantii televiziunii, pentru "reportajul stanjenitor si inselator".

9 jucarii de exterior pentru copii peste 3 ani

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO