VIDEO. Bărbat lovit de viceprimar, de față cu poliția, după ce i-a reproșat că a oprit apa

Ultima actualizare: 09-08-2020 13:14
Bărbat lovit de viceprimar
Observatorul Prahovean

Viceprimarul comunei prahovene Filipeștii de Târg este acuzat de un localnic că l-a bătut și i-a spart telefonul după ce acesta i-a reproșat edilului lipsei apei de la robinet.

Sâmbătă seară, mai mulți localnici au cerut socoteală conducerii primăriei Filipeștii de Târg pentru că nu aveau apă. La fața locului a ajuns și viceprimarul comunei, Vasile Giurea, care, pe fondul disputelor verbale, a devenit violent, relatează Observatorul Prahovean.

Din imaginile filmate de un martor, se vede cum polițiștii reușesc cu greu să îl țină în frâu pe viceprimar.

Vezi VIDEO AICI.

”Pe fondul consumului de alcool, a devenit violent. Mi-a aplicat mai multe lovituri de pumn în față și mi-a spart telefonul. Am avut noroc cu mai mulți oameni, care l-au ținut să nu mă omoare efectiv. Mi-a reproșat că de ce ud legumele din solar, dar eu din asta trăiesc. Plătesc apa, luna trecută vreo 12 milioane de lei vechi, nu o fur. Chiar și așa, ăsta e motiv să mă bată vicele?”, a declarat Costin Chirilă.

Viceprimarul recunoaște incidentul, dar susține că nu a apucat să-l lovească pe cetățeanul respectiv, pe care îl acuză că l-a înjurat și că udă solariile de legume cu apă de la robinet, provocând criza apei în comună.

”Recunosc că am avut intenția de a-l lovi, dar m-au ținut alții să nu ajung la el. Dacă apucam să-l lovesc, la cele 140 de kg ale mele și 60 ale lui vă dați seama ce s-ar fi întâmplat. Sunt curios cine îi dă lui certificat medico-legal dacă nu l-am atins. Îmi pare rău că am reacționat așa, dar m-a înjurat de mamă. Din cauza celor ca el, care udă solariile, nu au oamenii apă la robinet. Este și o hotărâre de consiliu local în acest sens, pe care el o încalcă”, a declarat viceprimarul Vasile Giurea, pentru sursa citată.

Bărbatul a făcut plângere la Poliție împotriva viceprimarului, pe care îl acuză după incident l-a amenințat că îi taie apa. 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO