Viciile i-au distrus viata. Cum s-a transformat o mare speranta din sport intr-un infractor de rand

Dată publicare: 05-11-2011 17:55
Dată actualizare: 30-10-2012 21:22


Un tanar considerat o mare speranta a sportului romanesc a ajuns in arestul IPJ Bihor. A incercat sa jefuiasca o sala de jocuri mecanice ca sa-si plateasca repede camatarii.

Baiatul de 23 de ani, fost membru al echipei nationale de polo si multiplu campion al Romaniei cu echipa de club CSM Oradea, daduse in patima jocurilor de noroc. Inglodat in datorii, a intrat, dimineata, peste casiera, a lovit-o si a vrut sa-i fure incasarile. Doar ca femeia a dat dovada de un curaj nebun.

Anul trecut, George Tarnovetchi sarbatorea cu colegii sai castigarea trofeului Ligii Nationale si nimeni nu banuia ce turnura avea sa ia viata sa. In ultima vreme, spun cei din conducerea clubului, devenise dependent de jocurile de noroc. Avea mereu nevoie de bani si, mai mult, era cautat de camatari.

Acesta, se pare, a fost si motivul pentru care s-a hotarat sa jefuiasca un loc pe care-l cunostea foarte bine: o sala de jocuri cu program non-stop din Oradea. A intrat cu o cagula pe fata intr-un moment in care nu se afla nici un client, a lovit-o pe casiera, apoi a intrebat-o unde sunt banii. In timp ce scotocea intr-un sertar, femeia a decis ca nu poate sta asa.

"Angajata a avut o prezenta de spirit extraordinara, a reusit sa apese butonul de panica, mai mult, a reusit sa iasa afara si sa il inchida pe suspect inauntru", a declarat Alina Dinu, inspector sef IPJ Bihor.

Inchis ca intr-o capcana in sala in care obisnuia sa joace sume mari de bani, sportivul a fost imediat retinut de echipele de interventie.

Curajoasa angajata a salii de jocuri a ajuns la spital cu un traumatism la cap, dar se simte bine. Acum conducerea clubului l-a exclus din echipa.

Sportivul va fi la adapost de recuperatori cel putin 20 de zile, cat are mandat de arestare preventiva pentru talharie. Risca 10 ani de inchisoare.

 

Tags: infractiuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO