Vicecampionul national la motociclism, strivit de propria masina, a fost inmormantat la Breaza

Ultima actualizare: 09-02-2013 07:07

Sabin Zabarcencu a fost inmormantat la Breaza. Avea doar 39 de ani si a murit in garaj, strivit de masina pe care incerca s-o repare.

Zeci de colegi si prieteni din toata tara, unii chiar pe motociclete, l-au insotit pe ultimul drum.

Sabin urma sa-si sarbatoreasca peste doua saptamani ziua de nastere.

In Breaza, strada si biserica au fost neincapatoare pentru sutele de oameni veniti sa-l conduca pe Sabin pe ultimul drum.

Motocicleta sa, cu care a fentat moartea de de atatea ori, a fost pornita pentru ultima data.

Zeci de de motociclisti au venit sa-i aduca un ultim omagiu. Printre ei si campionul Romaniei - care l-a intrecut pe Sabin in cursa de viteza.

Cu totii sunt inca socati de moartea fulgeratoare a
sportivului.

Sabin Zabarcenco a murit sambata in garajul sau, unde incerca sa-si repare masina.

A ridicat autoturismul, care cantareaste aproximativ doua tone pe un cric, fara sa il mai asigure si s-a intins apoi pe un dispozitiv folosit de mecanici ca sa intre usor sub masina.

Cricul s-a rupt, iar bolidul a cazut peste Sabin.

In Breaza, toata lumea il stia pe campion, pentru ca aici s-a nascut si a copilarit. Venea des in oras sa-si vada parintii. Acum, sotia si apropiatii sunt distrusi.

Ingropate in flori, motocicleta, casca si combinezonul campionului l-au insotit pana la cimitir. Cel mai aproape i-au fost, si de aceasta data, prietenii.

In urma sportivului raman o sotie si doi copii mici - o fetita de 9 ani si un bebelus de numai o luna. In amintirea sa, baietelul va fi botezat cu numele tatalui: Sabin.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO