Un student din Cluj Napoca a murit în timp ce dădea un examen online

Ultima actualizare: 19-01-2021 13:52
Un student din Cluj Napoca a murit în timp ce dădea un examen online
Getty

Un student din anul I de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a murit luni în timpul unui examen online.

Tânărul avea probleme cardiace și a făcut infarct luni, la puțin timp după ce a intrat în apel alături de ceilalți colegi la un examen pe care îl susțineau online studenții din anul I de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, scrie Monitorul de Cluj.

Studentul nu a mai răspuns la apelurile profesorului, iar părinții tânărului au anunțat conducerea facultății că băiatul a făcut infarct și a murit.

 

Mesaje de condoleanțe de la universitate și prieteni

 

„Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB.

Prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!”; „Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO