Un secretar de stat a demisionat din Guvern in urma ordonantei care modifica codurile penale si anunta ca va iesi in strada


Ultimul update: Sambata 04 Februarie 2017 06:59
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2017 15:10
Categorie: Stiri actuale
Daniel Sandru

Daniel Sandru, secretar de stat in Guvernul Romaniei, si-a anuntat miercuri demisia.

Daniel Sandru coordona departamentul Centenar din cadrul Guvernului Romaniei. Departamentul are ca obiectiv coordonarea la nivel national a pregatirii, organizarii si desfasurarii manifestarilor, a actiunilor si proiectelor de aniversare a Centenarului Romaniei (1918-2018) si Primului Razboi Mondial.

Sandru, fost rector al Universitatii Petre Andrei din Iasi, si-a prezentat miercuri demisia, precizand ca recurge la acest "gest de onoare" deoarece premierul Grindeanu a transformat "serviciul public intr-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala". El anuntat pe Facebook ca va iesi miercuri seara in strada.

Si membrii cabinetului sau, istoricul Cosmin Popa, arhitectul Catalina-Gabriela Bulborea si politologul Ruxandra Ivan, si-au prezentat demisiile de onoare, intr-o declaratie publica in care afirma ca "Romania nu poate progresa prin miciuna si dispret fatis fata de cerintele si sperantele romanilor".

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO