Un nou focar de Covid-19 în județul Galați. Zeci de persoane s-au infectat

Ultima actualizare: 16-08-2020 14:45
coronavirus Romania
Inquam Photos / Virgil Simonescu

Un număr de 21 de persoane din Centrul Medico-Social din localitatea Pechea, judeţul Galaţi, au fost confirmate cu infecţie cu coronavirus, unitatea fiind declarată focar de boală de către Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.

 

Conform ultimelor date ale autorităţilor gălăţene, 21 de persoane din Centrul Medico-Social din Pechea au fost confirmate cu coronavirus, toţi bolnavii fiind transportaţi şi internaţi la spitalul din Tecuci, transmite News.ro.

În total, în acest centru sunt internate peste 80 de persoane care primesc îngrijiri de la aproximativ 50 de angajaţi.

Urmare a apariţiei celor 21 de cazuri de coronavirus, autorităţile au dispus ca centrul să fie plasat în carantină timp de 14 zile, urmând ca toate persoanele din unitate să fie testate pentru coronavirus.

În judeţul Galaţi, sunt conform raportării de sâmbătă 2.774 de persoane confirmate cu coronavirus de la debutul pandemiei, 1.973 de persoane s-au vindecat până acum, iar 135 au decedat. 10 persoane erau sâmbătă internate la ATI , dintre care două la Spitalul de Copii. În judeţul Galaţi, sunt 529 de oameni în izolare, iar peste 1.100 sunt în carantină.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO