Un bulgar care a acceptat să aducă un Audi E-Tron în România a rămas fără mașină pe drum. Ce a pățit în Galați

Ultima actualizare: 15-11-2020 12:30
Audi E-Tron
Politia de Frontiera Romana

Un bărbat de 48 ani din Bulgaria s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră la volanul unui autoturism electric de lux furat din Germania, informează, duminică, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean bulgar, în vârstă de 48 ani, la volanul unui autoturism marca Audi E-Tron, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2020.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, iar în urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania s-a constatat că autoturismul figurează declarat furat din data 14.11.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, un SUV pur electric, în valoare de 486.900 de lei (100.000 de euro), a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO