Un bărbat din Apuseni, reținut, după ce și-ar fi ucis fratele cu un topor. Ce au făcut înainte

Ultima actualizare: 21-08-2020 12:49
masina politie
Shutterstock

Un bărbat de 65 de ani dintr-un sat din Apuseni a fost reţinut de procurori sub acuzaţia că şi-ar fi ucis cu un topor fratele, de 71 de ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, potrivit unui comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

„În fapt, s-a reţinut că, în data de 20 august, în jurul orelor 14,00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său, în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa", se arată în comunicat.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, transmite Agerpres.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, ai Poliţiei Oraşului Abrud şi Postului de Poliţie Mogoş.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO