Ultima fotografie cu elicopterul SMURD prabusit la Constanta facuta chiar inainte de tragedie. Mesajul postat pe internet

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

In timp ce toata tara asteapta raspunsuri de la specialistii care ancheteaza prabusirea elicopterului in lacul Siutghiol, joi, unul dintre medicii care au ajutat la resuscitarea victimelor a publicat pe Facebook ultima fotografie cu victimele in viata.

Potrivit medicului Alexandra Cojocaru, fotografia surprinde ultima decolare a elicopterului in care se aflau cele patru victime.

Si mesajul care insoteste fotografia pe site-ul de socializare este unul sfasietor : "Ultima decolare, ECHIPA minunata ! Sa fiti o ECHIPA si acolo sus! Ultima poza cu voi... 15.12. 2014, ora 16.06."

Zece minute mai tarziu, potrivit celor de la Romatsa, elicopterul se prabusea in apele lacului Siutghiol. Ramane ca anchetatorii sa stabileasca imprejurarile acestei tragedii.

Pana atunci, primii care au luat masuri pentru a se evita astfel de tragedii sunt cei de la Aeroportul Tuzla, prieteni si colegi ai celor patru victime

Reprezentantii aerportului au anuntat ca incepand din 5 ianuarie toti angajatii SMURD din judetul Constanta pot urma gratuit cursul de supravietuire si salvare dintr-un elicopter prabusit in apa.

Cursantii sunt invatati in conditii aproape reale cum sa scape dintr-o astfel de situatie. Din pacate, cei patru oameni care si-au pierdut viata luni nu au urmat un astfel de curs.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO