Suparati ca primaria nu rezolva problema, soferii din Galati au pictat toate gropile din oras in semn de protest


Ultimul update: Miercuri 02 Iulie 2014 01:31
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014 08:15
Categorie: Stiri actuale

De sambata noapte, Galatiul e mai colorat, dar asta nu e neaparat un motiv de mandrie. Cativa soferi au vrut sa traga un semnal de alarma autoritatilor si au pictat cu spray toate gropile din oras.

Daca nu altceva, macar arta sa-i sensibilizeze pe cei din Primarie, sustin artistii amatori.

Tinerii au pus mana pe spray-uri culorate si au dat viata tuturor gropilor din oras. In jurul lor, au desenat, ca-n copilarie, flori, inimi sau stele. Soferii care i-au vazut la treaba pe artistii amatori le-au admirat ineditul protest, mai ales ca desenele, aparute pe asfalt, ii ajuta sa vada din timp gropile.

Unul dintre desenatori este taximetrist de meserie si a ajuns sa cunoasca toate gropile din oras. In unele zone, sustine el, face slalom printre ele.

Soferii sunt rezoltati ca autoritatile organizeaza festivaluri pe bani publici, in loc sa asfalteze strazile. Numai in ultimele doua saptamani, primaria a organizat doua mari evenimente - unul de rock si altul dedicat Dunarii.
 

Tags: gropi,

In cea mai veche statiune din Romania se investeste in gropi in asfalt. Baile Herculane, ucise de dezinteresul autoritatilor
Teren surpat in zona exploatarii miniere din Lupeni. Bucataria de vara a unei familii a fost inghitita de o groapa adanca
VIDEO PROTVPLUS.RO