Sapte persoane care aveau firme de intretinere a drumurilor au fost retinute de politistii din Cluj pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Ar fi prejudiciat statul roman cu 1,3 milioane de euro iar anchetatorii au pus deja un sechestru pe 68 de masini si un imobil. Ca intr-un film cu mafioti, la perchezitii, procurorii au gasit sume imense de bani, puse in saci si ascunse in genti si dulapuri.

Politistii din Cluj au efectuat marti dimineata peste 40 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Cluj, Maramures, Mures, Bistrita Nasadu, Satu Mare si Alba. Anchetatorii spun ca au suspectii ar fi facut evaziune fiscala si spalare de bani in forma agravata. Este vorba despre 7 persoane cu varste intre 26 si 44 de ani din judetele Cluj, Bihor si Timis, care ar fi creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat si ar fi adus un prejudiciu de 1,3 milioane de euro.

La perchezitii politistii au gasit sume imense de bani, ascunse in valize si dulapuri. Cele sapte persoane suspectate au fost retinute si astazi vor fi duse in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.