Stateau in inchisoare, dar castigau o gramada de bani. Ce suma au obtinut 5 detinuti in doar 6 luni prin "metoda Accidentul"

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14

200.000 de lei este castigul realizat in numai o jumatate de an de 5 detinuti si rudele lor prin "metoda Accidentul".

Ca sa puna capat acestor inselatorii, procurorii din Prahova au antrenat peste 100 de politisti si jandarmi intr-o actiune de amploare desfasurata miercuri dimineata, concomitent in 7 judete ale tarii. S-au facut 20 de perchezitii - inclusiv in celulele unor suspecti - din penitenciarele Galati, Iasi si Dambovita.

Astfel, anchetatorii din Prahova au anihilat o grupare specializata in "metoda Accidentul" care a fazut zeci de victime in ultima jumatate de an. Din grupare faceau parte cinci detinuti dar si rudele lor din Dambovita, Braila, Galati, Iasi, Constanta, Calarasi si Prahova.

Suspectii sunau oameni simpli si ii anuntau ca trebuie sa dea bani ca sa isi scape rudele implicate in accidente rutiere. Miercuri, la prima ora, procurorii din Ploiesti au facut 20 de descinderi si au dus la audieri 16 persoane. Anchetatorii spun ca, in mai putin de o jumatate de an, suspectii au reusit sa obtina de la victime peste 200.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO