Starea bărbatului care și-a amputat brațul, după ce a căzut de la etaj într-un gard

Dată publicare: 09-04-2019 12:42
Dată actualizare: 09-04-2019 14:11


Un ajutor eficient şi o echipă de medici bine antrenată pentru intervenţii extreme l-au salvat de la mutilare pe un bărbat de 61 de ani din Alba. Omul a căzut de la etajul trei al unui bloc, direct într-un gard, care i-a retezat braţul drept.

A fost transportat urgent cu un elicopter SMURD de la Cugir la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş.

Totodată, braţul a fost corect transportat, iar medicii au reuşit, după şapte ore de eforturi să i-l replanteze omului cu succes.

Cum s-a petrecut incidentul

Bărbatul de 61 de ani îşi uitase cheile şi a făcut imprudenţa să coboare pe balcon de la un vecin de la etajul trei către apartamentul lui de la etajul doi.

A căzut într-un gard şi în impact i-a fost amputat braţul drept. O echipă formată din mai mulţi medici ortopezi, specialişti în chirurgie cardiovasculară şi chirurgie plastică au reuşit, la Târgu Mureş, să îi replanteze braţul.

Starea bărbatului

Doctorii spun că pacientul a avut mare noroc deoarece braţul amputat a fost corect conservat. În acest moment, bărbatul se afla la Terapie Intensivă însă starea lui este stabilă. Această intervenţie de replantare de braţ este a doua realizată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş . Prima a avut loc în urmă cu trei ani, la un pacientul de 22 de ani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 


VIDEO PROTVPLUS.RO