Spaniolul acuzat de abuz sexual asupra unui minor, prins in Romania

Dată publicare: 05-04-2011 17:55
Dată actualizare: 18-10-2012 02:31


Povestea de iubire dintre romanca din Brasov data disparuta acum jumatate de an si spaniolul cautat prin Interpol a luat sfarsit. Barbatul a fost incatusat ieri in judetul Hunedoara, iar femeia s-a intors acasa impreuna cu copilul lor de 4 luni.

Anca Filip, tanara de 30 de ani, a aflat abia ieri ca barbatul pe care il iubea este de fapt un infractor cautat prin Interpol. Nici dupa ce a primit o astfel de veste, nu a vrut sa se intoarca acasa, la familia pe care nu a mai vazut-o de 6 luni. Fratele ei crede ca iubitul ar fi indepartat-o de cei dragi.

Tanara le-a marturisit anchetatorilor ca nu si-a inchipuit nicio clipa ca omul langa care a stat 3 ani si caruia i-a daruit un copil, este cautat de autoritati.

In timp ce parintii femeii din Brasov isi faceau griji, cei doi iubiti isi traiau povestea de dragoste, la Uricani, in judetul Hunedoara, unde au inchiriat o casa. Proprietarul spune ca pareau oameni seriosi, insa vecinii au devenit repede suspiciosi.

David Manuel Yedra Rivera este cautat de 7 ani de autoritatile spaniole. A fost condamnat la 9 ani de inchisoare pentru ca a abuzat o copila de 13 ani, pe care a tinut-o intr-o rulota mai bine de doua luni. El va fi dus astazi in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Alba pentru confirmarea mandatului european de arestare, apoi va fi extradat.

Citeste si:

Medicii de la Valcea au confundat un copil cu o tumoare. A nascut in WC

Pepe a aratat din dovezi. Tudy, amantul Oanei Zavoranu, complet gol


VIDEO PROTVPLUS.RO