Sirian oprit cu focuri de armă după ce a furat o mașină din Voluntari. Nu avea nici permis

Ultima actualizare: 04-10-2019 18:46
Sirian oprit cu focuri de armă după ce a furat o mașină din Voluntari
Pro TV

Un sirian de 19 ani, căutat pentru acuzaţii de furt de poliţiştii din Ilfov, a fost prins joi noapte de agenţii de la brigada rutieră, după o urmărire prin centrul Bucureştiului, încheiată cu focuri de armă.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul ore 4.00. Un echipaj al Poliției rutiere se afla pe Bulevardul Dimtrie Cantemir și, la un moment dat, au observat cum un autoturism Mercedes a trecut pe culoarea roșie a semaforului, astfel că agenții au plecat în urmărirea acestuia. 

În zona Unirii, polițiștii au fost obligați să apeleze la armamentul din dotare și, după ce au tras douîă focuri în aer, au reușit să-l sperie pe cel urmărit, care a intrat cu mașina pe un trotuar, oprindu-se într-un stâlp.

Polițiștii au descoperit că șoferul era un tânăr de 19 ani, un sirian aflat în România de o bună perioadă de timp. El era deja urmărit, pe numele său fiind emis cu câteva zile înainte un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Era vizat de mai multe acuzații de furt de polițiștii din Ilfov. Când l-au legitimat, polițiștii au aflat că de fapt tânărul nu avea nici permis de condcuere, ba mai mult mașina pe care o folosise era furată cu o seară înainte.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi pătruns în casa unei femei din Voluntari, i-ar fi luat cheile, iar apoi s-ar fi plimbat cu mașina.

Imediat după ce a fost identificat, a fost supus testelor, el fiind apoi predat polițiștilor de la Serviciul Investigațiilor criminale Ilfov, pentru continuarea cercetărilor.

El trebuie să facă acum față unui șir lung de acuzații, el riscând să stea după gratii o bună perioadă de timp dacă va fi găsit vinovat de toate aceste acuzații.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO