Si-a scapat telefonul iPhone intr-un lac inghetat, dar dupa 1 an l-a recuperat. Ce s-a intamplat cand l-a pornit

24-11-2016 10:13


iphone

Un barbat care a scapat un telefon iPhone intr-un lac inghetat, in urma cu un an, in timpul unei excursii la pescuit, l-a recuperat acum.

Dupa un an, lacul a fost golit iar telefonul a fost recuperat si spre surprinderea tuturor, inca functioneaza.

Michael Guntrum, un american din Pennsylvania, si-a pierdut telefonul in urma cu un an, dupa ce i-a cazut in lac, la temperaturi de minus 25 de grade Celsius. Smartphone-ul i-a alunecat din buzunar si a cazut fix in gaura prin care el si amicii lui pescuiau. Acum insa, barbatul a avut parte de o surpriza: si-a recuperat telefonul, gasit dupa ce lacul a fost golit pentru lucrari.

Daniel Kalgren, unul dintre muncitori a verificat zona cu un detector de metale, moment in care a dat si peste iPhone-ul buclucas, care era acoperit de namol, conform Metro. Acesta a luat telefonul acasa, l-a curatat si l-a tinut sa se usuce, apoi l-a deschis si in mod surpriznator, telefonul mergea.

Dupa toata operatiunea, muncitorul a reusit sa ii gaseasca numarul de telefon si i-a inapoiat proprietarului telefonul. Intre timp, Gutnrum isi luase un alt telefon, dar a fost atat de surprins incat a decis sa il pastreze si i l-a dat mamei lui.

 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO