Macelarita de sot cu 15 lovituri de cutit. Copilul de 2 ani a auzit cum mama sa este omorata

Ultima actualizare: 01-05-2012 07:30

O clipa de nebunie si un impuls criminal, pornite din strafundurile unei minti chinuite de gelozie, au luat o viata, si au lasat un copil fara mama.

Un barbat din Brasov si-a macelarit sotia, convins fiind ca il inseala. De altfel, in ultima vreme o teroriza, iar femeia si-a luat fetita de 2 ani si s-a mutat la parinti. Aseara, insa, a facut o greseala fatala. A vrut sa mai discute o data cu el, in speranta ca isi poate salva casnicia. Nu avea de unde sa stie ca ura il transformase pe omul ei intr-un calau.

Cristina si Ciprian s-au casatorit acum 8 ani. La inceput s-au iubit enorm, dar pasiunea s-a transformat treptat pentru barbat intr-o oribila obsesie. Dupa ce li s-a nascut fetita au aparut problemele. Ea l-a suspectat ca ar fi inselat-o. A venit apoi randul lui sa o acuze de infidelitate. Cateva convorbiri telefonice ale femeii in miez de noapte cu o persoana necunoscuta i-au amplificat nebunia.

In urma cu o saptamana, femeia trecuse printr-un ultim calvar. Barbatul ar fi incercat sa o stranga de gat. Atunci ea s-a speriat a luat copilul si s-a mutat la parinti.

Ca intr-un film sinistru, barbatul si-a vizitat aseara socrii si nevasta a stat cu ei la masa, fara sa dea nimic de banuit. A scos fetita la plimbare, dupa care a dus-o in fostul lor camin. Tot aici si-a invitat si nevasta la o discutie, dar in scurt timp a tabarat asupra ei cu un cutit. Copilul se afla intr-o camera alaturata si a auzit totul.

Fratele agresorului a chemat salvarea si politia. Nimeni n-a mai putut face nimic pentru femeia de 31 de ani.

Parintii fetei spun ca nu au fost de acord de la bun inceput cu casatoria dintre cei doi. Simteau ca in fiinta ginerelui lor exista si o alta persoana, complet diferita de cea a sotului perfect asa cum incerca sa para la prima vedere. Dupa o vreme insa nu si-a mai ascuns chipul.

Ei spun ca barbatul era de multe ori tacut si retras si parca mocnea in el o violenta extrema. Oamenii stiu ce spun pentru ca, in primii doi ani, cuplul a locuit la parintii fetei si acestia au asistat la certurile si neintelegerile dintre cei doi. Din pacate, insa, tanara a ales varianta impacarii, cel mai probabil pentru fetita pe care cei doi o aveau impreuna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO