Schema "Loverboy". Fete cucerite cu cadouri scumpe si obligate sa se prostitueze de trei frati

23-04-2013 14:18

Mai multe povesti de dragoste s-au incheiat dramatic la Galati.
Cinci tinere care au crezut ca si-au intalnit alesii au intrat in viata brutal.

Baietii le-au facut initial daruri si le-au furat inimile, insa in timp s-au transformat in niste monstri si le-au obligat sa se prostitueze. Metoda de racolare este cunoscuta sub numele de "Loverboy", iar victimele au scapat de pestii lor abia dupa doi ani.

 

Cei trei Don Juani au 28, 29 respectiv 32 de ani, sunt frati si niciunul dintre ei n-a asudat de la prea multa munca. I-a dus insa mintea sa isi bata joc de niste fete credule.

 

Asa le-au cunoscut pe victime, le-au curtat sincer le-au facut daruri pentru ca in final una dintre ele sa fie ceruta in casatorie.

"Este o metoda cunoscuta in randurile politistilor sub denumirea de "Loverboy", care presupune seducerea fetelor, cu promisiuni de casatorie, de o viata mai buna"  spune judecatorul Cosmin Mihaila de la Tribunalul Galati.

Procurorii au constatat ca :
"'inculpatii avansau in aplicarea tehnicii "LOVERBOY", pretinzand ca aveau intentii sincere si serioase de a-si intemeia impreuna familii, aducand insa repede in discutie subiectul banilor necesari intretinerii familiei. Reuseau astfel sa le determine pe victime, prin inducerea in eroare, sa inceapa practicarea prostitutiei'' in scopul de a obtine veniturile necesare intemeierii unei familii.

Visul frumos se naruia cand amorezii se transformau in niste brute si le cereau domnisoarelor banii pentru florile si bijuteriile primite. In disperare de cauza accestea ajungeau sa se prostitueze.

"Trebuie sa tinem cont ca aceste fete minore provin deja dintr-
un mediu defavorizat, din familii destramate. Lucrul asta le face mai vulnerabile, usor de influentat la unele mici atentii"
spune Nicoleta Iovita, purtator de cuvant la Directia pentru Protectia Copilului Galati.

Tinerele obligate sa se vanda aproape doi ani de zile sunt acum intr-un centru de plasament unde beneficiaza de consiliere. Anchetatorii au aflat ca, de pe urma lor, cei trei frati au castigat aproape o suta de mii de lei.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO