Scene de război între clanuri rivale, în Piața Constituției. Ce s-a găsit în parcare

Ultima actualizare: 30-09-2019 13:35

Scene de război între clanuri rivale, în Piața Constituției din București, chiar în fața Parlamentului, la câțiva pași de clădirea SRI.

Un tânăr a murit duminică seară, bătut crunt, şi un altul este în stare gravă la spital, după ce s-au răfuit două grupuri, între care existau conflicte de multă vreme.

Unul dintre scandalagii a tras mai multe focuri de armă, susţin martorii.

Cazul a ajuns pe masa Ministerului de Interne. Corpul de Control verifică felul în care este asigurată securitatea în zonă, în Piaţa Constituţiei.

Ceea ce ştiu poliţiştii este că toţi tinerii implicaţi în scandal făceau parte din două grupuri care aveau un conflict mai vechi de tranşat. S-au luat la ceartă, iar discuţiile au degenerat, iar tinerii au început să se lovească cu tot ce au prins la îndemână. Martorii spun că au auzit şi focuri de armă.

Polițiștii Serviciului Omoruri au găsit la faţa locului două piese care ar aparţine unui pistol cu gaze, este vorba despre un încărcător și un tub cartuș, ambele descărcate.

Oamenii legii au mai sigilat trei mașini și au căutat probe pe ele, au ridicat cel mai probabil amprente și alte probe biologice care să îi ajute să-i identifice mai repede pe suspecți.

În urma incidentului, un bărbat a murit în urma loviturilor primite, iar altul este grav rănit, la spital.

Pe parcursul nopții au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă și luni, însă, deocamdată, nicio persoană nu a fost reținută. 

Au fost identificate camere de supraveghere și se continuă ridicarea de imagini. Chiar și la momentul transmiterii acestei știri, polițiștii vizionează imagini surprinse de dispozitivele de supraveghere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO