Scandal între vecini într-o comună din Gorj. Scenele violente au fost filmate

Ultima actualizare: 22-09-2020 09:42

Scandal într-o comună din Gorj. Un fost polițist, soția acestuia și o vecină a celor doi au fost loviți de mai multe ori de un alt vecin şi de soţia acestuia.

Nu este pentru prima oară când individul şi consoarta lui procedează în acest mod.

De fiecare dată, victimele au depus plângere la poliție, dar presupuşii agresori nu au pățit nimic.

Aproape la fiecare conflict, scenele violente au fost filmate de către victime, dar tot degeaba.

Primele scandaluri au avut loc în urmă cu patru ani, când fostul poliţist a ieşit la pensie şi s-a decis să se mute din Bucureşti undeva în apropiere de Târgu Jiu. A cumpărat un teren şi s-a apucat să îşi facă o casă, lucru care nu a fost tocmai pe placul vecinului său care, până atunci, folosea gratuit terenul respectiv.

Scenele violente s-au repetat şi în urmă cu câteva zile, când soţia poliţistului i-a cerut vecinului recalcitrant să nu o mai lovească pe o altă localnică.

Loredana Butnariu, victimă: „Şi vecinii mei au fost agresaţi în faţa porţii. Eu nu am putut să mă apropii ca s-o chem pe nora lor, că îmi era frică, îmi era frică”.

În ciuda scandalurilor de până acum, bărbatul nu a păţit, deocamdată, nimic.

Maria Dorobanțu, victimă: „Ne-a ameninţat că ne pune foc la casă, ne-a ameninţat că o să ne omoare, că nu o să facă o zi de puşcărie, că este protejat, nu ştiu cine îl protejează”.

Mihai Dorobanțu: „Pe tine cine te apăra, săracule, că asta e vorba lui cu care mi se adresează, săracule”.

Fostul poliţist a mai depus acum încă o plângere împotriva vecinului său, sperând ca măcar de data aceasta legea să fie aplicată.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”.

Victimele şi-au scos certificate medico-legale care atestă că au nevoie de îngrijiri medicale de până la 30 de zile, în urma agresiunilor la care au fost supuse.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO