S-a trezit cu cisterna plina de pacura in gard. Un sofer grabit sa ajunga la mare a provocat totul


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 15:35
Data publicarii: Luni 08 August 2011 12:45
Categorie: Stiri actuale

O manevra imprundenta facuta de un sofer intr-un sens giratoriu a facut ca o cisterna plina cu pacura, aflata in spatele lui, sa ajunga in gardul unei gospodarii din apropiere.

S-a intamplat la iesirea din Tecuci, in judetul Galati. Din fericire, din cele 26 de tone de pacura, doar cativa litri au apucat sa se scurga in curtea omului. El dormea dus cand l-au trezit cei de la ISU sa-l anunte ce se intampla.

Soferul unei masini mici, care se grabea sa ajunga la mare, si-a dat seama dupa ce a intrat in sensul giratoriu ca nu s-a incadrat bine si a schimbat brusc banda.

Barbatul care conducea cisterna din spatele lui a avut o reactie instinctiva de a evita impactul si asa a ajuns inr-un gard din apropiere.

Ca sa nu-i fie inundata curtea cu pacura, proprietarul casei a sacrificat o cadita de plastic, in care s-a scurs o parte din produsul petrolier.

Deocamdata cisterna nu a fost inca scoasa din curtea omului.

Soferul autoturismului, un tanar din Vaslui, a recunoscut ca a gresit, a semnat fara prea multe discutii procesul verbal intocmit de politisti si a plecat mai departe spre mare cu masina unor prieteni.

Spera sa-i mai ramana bani dupa concediu, pentru ca va fi nevoit sa plateasca unei firme din republica Moldova daunele cisternei.

In ceea ce priveste repararea gardului, proprietarul spune ca s-a inteles cu soferul care a provocat accidentul sa acopere el toata plata, cand vine din vacanta.

Ucisa de Ambulanta. O fetita de 2 ani a tasnit de pe trotuar spre moarte
O frana brusca le-a schimbat destinul. 6 romani care se intorceau din Italia, striviti de TIR-uri
VIDEO PROTVPLUS.RO