Rudele Alexandrei vor expertiză internaţională. Poliţia declarase dispariţia "plecare voluntară"

Ultima actualizare: 13-08-2019 10:24

Rudele Alexandrei Măceșanu - fata pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o - vin cu acuzații grave la adresa polițiștilor de la IPJ Olt.

Rudele spun că, deși adolescenta a sunat la 112 și a cerut disperată ajutor, agenții au scris în fișa de evenimente că a plecat în ''mod voluntar de la domiciliu''. Dar, după cum a mărturisit principalul suspect, a fost răpită, sechestrată, abuzată, apoi omorâtă. Pe de altă parte, anchetatorii încă nu au clarificat cui îi aparțin rămășițele găsite într-o pădure de lângă Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceşanu continua seria acuzaţiilor şi susţine că suspectul principal a putut să acţioneze nestingherit ajutat de haosul de la IPJ Olt. El a prezentat şi o fişă de evenimente a MAI din data de joi, 25 iulie din care rezultă că anchetatorii erau departe de adevărata desfăşurare a lucrurilor, iar soarta tinerei părea deja scrisă.

Alexandru Cumpănaşu: ''Desi Alexandra dispăruse de acasă de miercuri seară, nu numai că părinţii au fost trimişi acasă de către poliţistul la care s-au dus să reclame dispariţia, dar în ciuda telefoanelor disperate ale Alexandrei, acelor ţipete de disperare, trei la număr, domnul inspector şef Alexe de la Olt a sesizat Bucureştiul joi că este o plecare voluntară, inclusiv după ce a sunat fata la 112, el a considerat să raporteze că e plecare voluntară".

Alexandru Cumpănaşu spune acum că va apela la o expertiză separată de cea a autorităţilor. "Am înţeles că 30 de zile durează, apoi mergem la DIICOT să primim o ordonanţă şi apoi mă prezint la IML cu aceasta ordonanţă ca să primim rămăşiţele, să facem propria noastră expertiza internaţională

Pe de altă parte, avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop , a venit cu o altă declaraţie şocantă. Acesta se teme pentru viaţa lui Gheorghe Dincă, deşi respectivul este păzit şi se afla în spatele gratiilor.

Apărătorul familiei Melencu este nemulţumit şi de faptul că autorităţile nu vin cu lămuriri în privina rămăşiţelor găsite în pădurea de lângă Caracal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO